Натурален колаген Q5-26 - еликсир на младостта

 
Натурален колаген Q5-26 - еликсир на младостта

 
Рейтинг: 3.00
(82)
Натурален колаген Q5-26
Натурален колаген PLATINIUM
Натурален колаген SILVER
Натурален колаген - GRAPHITE
Натурален колаген - Комплект за домашна йонофореза
Натурален колаген - Козметична серия COLWAY
Натурален колаген - Хранителна добавка COLVITA
Отзиви
Искам да купя
Искам да бъда дистрибутор
За контакти

БЛОГ АРХИВ
«« май 2018 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      Натурален колаген Q5-26НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ФОРМУЛА Q5-26

Полският еликсир на младостта

За разлика от другите козметични средства той отстранява причините, а не резултатите от стареенето на кожата.

КАКВО ЗНАЕМ ЗА КОЛАГЕНА?
Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Концентрацията му варира от 23% в черепните кости, 50% в хрущялите, 64% в роговицата на окото, до 74% в кожата.
Здрав и неразтеглив, с голяма издръжливост на опън, той е основен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки, на костите и зъбите. Заедно с мекия кератин осигурява здравина и еластичност на кожата. Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Без него няма живот.
Колагенът постоянно се възпроизвежда. След 25-годишна възраст обаче този процес се затруднява и постепенно отслабва с възрастта. Липсата или много забавената биосинтеза на колагена предизвиква стареене на меките тъкани и костите (остеопороза). Нарастващият с възрастта дефицит на колаген води до изсъхване и набръчкване на кожата и намаляване на нейната еластичност.
Още преди половин век учените вече знаеха, че създаването на чист, несинтетичен колаген ще бъде революция в медицината. Очевидно стана, че този, който получи отвън това, което недостига вътре в организма (натурален колаген), ще получи еликсира на здравето и младостта.

ПОЛСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В КОЗМЕТИКАТА
Това епохално откритие бе направено в Полша. В края на миналия век учените от университета в Гданск изолираха колаген от рибени кожи, който запазва клетъчния строеж, подобен на човешкия, т.н. тройна спирала. На тази основа фирмата INVENTIA Polish Technologies създаде НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН Q5-26, чието действие се забелязва само след няколко процедури.
Натуралният колаген Q5-26 се получава от кожата на най-благородни риби чрез съвременна технология, която позволява неговото извличане без да се нарушава структурата на аминокиселинните вериги. Той е по-чист и пълноценен от колагена на бозайниците и е биологично активен.
Днес полският натурален колаген под формата на трансдермален гел прави шеметна кариера по света.

ПРЕДИМСТВАТА НА ПОЛСКИЯ КОЛАГЕН
Полският рибен колаген, биологично активен благодарение на тройната спирала, подобна на човешките аминокиселинни вериги, е най-голямото откритие на полската наука през втората половина на ХХ век и едно от най-големите открития в световната козметика въобще. Натуралният колаген Q5-26 е подходящ за всякакъв тип кожа. Може да се използва във всяка възраст, особено след 25-ата година, когато организмът постепенно намалява производството на колаген. Препоръчва се преди всичко за изтощена и отводнена кожа. Колагенът я регенерира, прави я по-еластична и забавя процеса на нейното стареене.
Полският колаген предизвика истински ентусиазъм сред потребителите. Препаратът съдържа 5-9 пъти повече чист колаген в сравнение с най-добрите козметични продукти в света и заедно с това е няколко пъти по-евтин.
Не съдържа химически оцветители и ароматизатори, тежки метали и болести, които засягат бозайниците (BSE). Той е 100% естествен продукт. За много хора, чувствителни към стотици компоненти на кремове, гелове и масла този препарат е единствено възможният за подмладяване на кожата.

EФЕКТИ НА НЕГОВОТО ДЕЙСТВИЕ
• Дълбоко овлажнява кожата и й придава еластичност
• Забавя процесите на стареене на кожата
• Подобрява имунологията, плътността и пигментацията на кожата
• Омекотява мимическите бръчки
• Изглажда белезите, помага в лечението
на изгаряния, цикатрикси и стрии
• Укрепва косата и ноктите, забавя косопада
• Най-добрият балсам в света за след
бръснене и депилация
Освен това помага в лечението на:
• Пародонтоза на венците
• Младежко акне и розацея
• Целулит, разширени вени, отоци и синини
• Дерматози, лишеи и псориазис
• Възпаления на ставите и гръбначния стълб
• Кожни алергии
• Остеопороза
• Регенерира лигавицата на влагалището
• Подобрява кръвообращението
• При нанасяне върху клепачите подобрява зрението
• Отстранява гъбични заболявания между пръстите
• Най-добрите капки против хрема

КАК ДА ПРИЛАГАМЕ КОЛАГЕНА?
Кожата:
1-3 пъти дневно на добре измита със сапун и още влажна кожа деликатно се нанася тънък слой колаген. Не трябва да се употребява след измиване на кожата с тоник или тоалетно мляко, тъй като колагенът е белтък, който в кисела среда променя структурата си. Ако се почувства стягане на кожата се полага лек подхранващ крем (без плодови и ретинол).
Косата:
1-2 мл колаген се разреждат с хладка вода в стъклен съд. Разтворът се втрива в измитата и още влажна коса и кожа на главата. След 15 минути се изплаква или се оставя така.
Ноктите:
Капва се съвсем малко колаген върху почистения нокът и леко се разтрива. Заздравя кожичката около нокътя, както и самите нокти.
Ваните :
20-30 мл колаген се разтваря с хладка вода в стъклен съд и се изсипва в пълна вана. Във ваната се престоява около 15 минути.
Енергийно-укрепващите вани се правят в хладка вода до 28 градуса, която запазва ненарушена структурата на колагена. Еднакво добре се прилагат в домашни условия, СПА-центрове, санаториуми, болници, кабинети и др.
Енергийно-аминокиселинни вани се правят в топла вода. Тя предизвиква разпадане на колагена на аминокиселинни, които по-лесно преминават през кожата и регенерират целия организъм.

Натуралният колаген Q 5-26 се произвежда в три степени на пречистване -
Platinium, Silver, Graphite. 

Всеки понеделник от 18:30 часа се провежда представяне на фирма COLWAY и на начина на дистрибуция чрез мрежов маркетинг


0.1094